WEDSTRIJD ZVK Skoda Hasselt - F. C. Dyn. Zelem  3 - 3

DATUM 02-02-2007  21:00

DOELPUNTEN 1 - 0 Skoda Hasselt, 1 - 1 Holtappels Tim, 1 - 2 Eric Trippaers, 2 - 2 Skoda Hasselt, 3 - 2 Skoda Hasselt, 3 - 3 Cosemans Ingmar

VERSLAG De wedstrijd in Skoda Hasselt was één van de moeilijke uitwedstrijden wetende dat Skoda Hasselt de laatste weken goed bezig is en dat één van onze belangrijke spelers johan Maes gekwetst aan zijn teen aan de wedstrijd moest beginnen. Maar zeker niet te vergeten het overlijden van Vanhove Helena op Woensdag 31 Januari 2006. Met dit alles in gedachten denk ik dat we al bij al trots kunnen zijn met dit gelijkspel buitenshuis ik wil dan ook via deze weg iedereen van Futsal Club Dynamic Zelem bedanken voor hun medeleven en inzet. Een wedstrijd verslag maken is moeilijk vermits ik niet aanwezig was door de droevige gebeurtenissen van de afgelopen week. Ik heb wel vernomen dat wij een goede eerste helft hebben gespeeld maar enkele kansen op 1 - 3 lieten liggen. In de Tweede helft werd een stevig Skoda Hasselt wat beter en konden zo op een 3 - 2 voorsprong komen, maar gelukkig bleven we tot de laatste minuut ervoor gaan waardoor we toch nog een verdiende gelijkmaker konden maken. Ook nog even vermelden dat doelman Ben in de Tweede helft onze club op momenten heeft recht gehouden. De opstelling:1. Ben Jeuris, 2. Maes Johan, 5. Trippaers Eric, 6. Dipasquale Livio, 7. Billen Kevin, 8. Cosemans Ingmar 9. Holtappels Tim.